Wie zijn wij?

 

Graag willen we u even voorstellen aan het team die op uw kleine hummeltjes passen. We zijn een team van inmiddels 10 vaste medewerkers die samen de groepen van de Hummeltjestrein leiden.

Allemaal met een pedagogische achtergrond en met een passie voor het werken met de kleinsten onder ons. Door de jaren heen ervaring op gedaan om nu deze ervaring met elkaar te bundelen en een gezellige, warme en veilige omgeving te bieden bij de Hummeltjestrein.

Door de vaste gezichten op de groepen hebben we de mogelijkheid om echt een band op te bouwen met de kids en ouders om zo een persoonlijke opvang te bieden.

Natascha de Graaf

Eigenaresse kinderdagverblijf de Hummeltjestrein

Oprichter van het bedrijf en afgestudeerd ecologisch pedagoog van de Hogeschool van Utrecht. Met ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang heb ik uiteindelijk besloten mijn eigen kinderopvang op te zetten. Met een eigen visie en liefde voor het werk is mijn droom werkelijkheid geworden en zijn we inmiddels zelfs gegroeid naar 2 locaties.

Ik ben enorm trots met ons team van topppers en de liefdevolle aanpak naar onze hummeltjes! Ik ben regelmatig aanwezig op beiden locaties om de meiden te ondersteunen en te coachen waar nodig. Verder werk ik op locatie op kantoor en val ik in op de groep waar nodig.

Locatie Station

 

Rona Sluijs

 

Rona is een gezellige en lieve juf die direct een klik met ons en met de hummeltjes had zodra ze binnen kwam. Vanaf het eerste moment was het duidelijk, zij moet bij ons op de groep komen werken. We zijn blij met deze keuze en zijn enorm blij met Rona op de groep.
Inmiddels is Rona ook werkzaam als assistent teamleidster bij De Hummeltjestrein. Moeder Teresa noemen we Rona ook wel, ze heeft een natuurlijke rust die ze overbrengt op de kinderen en op de groep. Er is geen kind die haar naam niet kent, Rona is het vaste en bekende gezicht op de verticale groep en werkt op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Monique Holkenborg

 

De mama van onze groep, dan hebben we het over Monique.
Monique is een rustige, vrolijke en zorgzame leidster die het heerlijk vindt om te kroelen met onze hummeltjes. Ze is creatief en houdt van knutselen, als Monique er is komen de kinderen altijd met mooie dingen thuis. Met haar jarenlange ervaring in de kinderopvang is geen uitdaging te groot voor haar. Monique werkt op de verticale groep op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Sena Karadeniz

 

Sena is afgestudeerd aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4. Ze heeft zowel bij ons als bij de BSO KidsXpress stage gelopen en zo met alle leeftijden veel ervaring opgedaan. We zijn erg blij met haar in ons team. Ze werkt 4 dagen bij de hummeltjestrein op de verticale groep. Sena is een lieve gezellige meid die graag met de kinderen op de grond speelt, knuffelend en boekjes te lezen. Ook speelt ze graag met de kinderen buiten zoals verstoppetje of tikkertje. Sena werkt op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Ester Voerman

 

Ester is het vaste gezicht van de peutergroep op onze locatie Station.
Met al heel wat jaren in het vak heeft Ester bakken met ervaring. Met de peuters bezig zijn met allerlei activiteiten zoals; kokkerellen, werkbladen maken, op pad gaan in het dorp of lekker gek doen en dansen vindt Ester heerlijk. De peuters van de peutergroep zijn dan ook erg gek op hun ‘’juf Eser’’! Ester werkt op locatie Station op de peutergroep op maandag, dinsdag en donderdag.

Daizy van Onkel

 

Daizy is onze BBL stagiare op locatie Station. Daizy heeft in haar eerste leerjaar bij ons stagegelopen op de peutergroep en hierna in de vakantie wat invalwerk bij ons gedaan op verschillende locaties. Na een tijdje op een ander kinderdagverblijf stage te hebben gelopen is Daizy bij ons teruggekomen op een BBL-traject (werkend leren). Daizy is werkzaam op de verticale groep op maandag, dinsdag en donderdag. Je kan Daizy ook op andere dagen of groepen tegenkomen ivm invalwerk! Daizy is een gezellige jonge meid die erg goed met kinderen is. De kindjes zijn dol op haar en Daizy vindt het heerlijk om leuke activiteiten met de kinderen te doen.

Locatie Perron 

 

Elise van Maurik

 

Elise is onze BBL-stagiaire op locatie Perron, dit betekent werkend leren. Elise heeft al eerder bij ons een tijd stagegelopen en inmiddels is ze al een tijd begonnen met de BBL-opleiding en zal ze haar werkend leren traject bij ons doen de komende twee jaar. Ze zal de maandag, dinsdag en donderdag gaan werken op locatie Perron. In geval van ziekte/vakantie is het mogelijk dat jullie haar op andere dagen of de andere locatie ook wel eens tegenkomen! Elise past al veel op in haar vrije tijd en vindt het werken met kleine kinderen dan ook erg leuk om te doen.

Marpessa Mijnals

 

Marpessa is een lieve, zorgzame leidster. Ze heeft veel ervaring in de kinderopvang en sinds mei 2022 een aanvulling voor ons team. Daar zijn wij erg blij mee, ze zorgt voor rust en regelmaat op de groep. Ze vind het leuk om samen met de kinderen op schoot een boekje te lezen of een leuke activiteiten te doen. Ook lekker knuffelen met baby’s en rustig een flesje geven vind ze heerlijk. Marpessa werkt de maandag, dinsdag en woensdag op locatie Perron.

Melanie Lijffijt

 

Melanie is sinds augustus 2022 afgestudeerd aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker en is sindsdien in ons team aangesloten op locatie Perron. Ze werkt 4 dagen op de groep. Ze is een erg vrolijke, energieke meid die graag creatief bezig is. Ze verzint de leukste dingen en vind het erg leuk om de kinderen te stimuleren het zo veel mogelijk zelf te doen. Ook is ze veel buiten te vinden met de kinderen waar ze leuke activiteiten bedenkt om samen te doen. Melanie werkt op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Lilian van der Kwast

 

Lilian is ooit begonnen bij ons stagiaire en na een aantal jaren ervaring elders opgedaan te hebben weer terug bij ons als gediplomeerd gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang. Lilian is een rustige en lieve leidster met een hart voor het werken met kinderen. Ze houdt van creatief bezig zijn en met haar rustige en lieve uitstraling voelen kinderen zich direct bij haar op hun gemak. Lilian werkt op locatie Perron op dinsdag, woensdag en donderdag en op vrijdag op locatie Station.

KINDEROPVANG DE HUMMELTJESTREIN "ALTIJD LEUK"

Willen je Hummeltjes graag een keer spelen bij kinderdagverblijf de Hummeltjestrein? Neem vandaag nog contact met ons op!

CONTACTGEGEVENS

De Hummeltjestrein


locatie Station

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06-57033988
E-mail: info@dehummeltjestrein.nl
Kvk: 77632672
LRK: 151392158

CONTACTGEGEVENS

De Hummeltjestrein


locatie Perron

Stationsstraat 13C
3451 BV Vleuten

Telefoon: 06-21168744
E-mail:  info@dehummeltjestrein.nl
Kvk: 77632672
LRK: 774116924