Wie zijn wij?

 

Graag willen we u even voorstellen aan het team die op uw kleine hummeltjes passen. We zijn een team van 6 vaste medewerkers die samen de groepen van de Hummeltjestrein leiden.

Allemaal met een pedagogische achtergrond en met een passie voor het werken met de kleinsten onder ons. Door de jaren heen ervaring op gedaan om nu deze ervaring met elkaar te bundelen en een gezellige, warme en veilige omgeving te bieden bij de Hummeltjestrein.

Door de vaste gezichten op de groepen hebben we de mogelijkheid om echt een band op te bouwen met de kids en ouders om zo een persoonlijke opvang te bieden.

Natascha de Graaf

 

Oprichter van het bedrijf en afgestudeerd ecologisch pedagoog van de Hogeschool van Utrecht. Met ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang heb ik uiteindelijk besloten mijn eigen opvang op te zetten. Met een eigen visie en liefde voor het werk is mijn droom werkelijkheid geworden en zijn we inmiddels zelfs gegroeid naar 2 groepen.

Jessica de Graaf

 

Eigenaar van naschoolse opvang Kids Xpress, afgestudeerd ecologisch pedagoog en zus van Natascha de Graaf. Jessica is vanaf het begin betrokken geweest bij de oprichting van de Hummeltjestrein. Ze valt regelmatig in op de groep en werkt samen met Natascha aan nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf en op de administratieve zaken van de Hummeltjestrein.

Rona Sluijs

 

Rona is een gezellige en lieve juf die direct een klik met ons en met de hummeltjes had zodra ze binnen kwam. Vanaf het eerste moment was het duidelijk, zij moet bij ons op de groep komen werken. We zijn blij met deze keuze en zien het bedrijf groeien met Rona als juf op de groep.
Moeder Teresa noemen we Rona ook wel, ze heeft een natuurlijke rust die ze overbrengt op de kinderen en op de groep. Er is geen kind die haar naam niet kent, Rona is het vaste en bekende gezicht op de verticale groep.

Monique Holkenborg

 

De mama van onze groep .. dan hebben we het over Monique.
Monique is een rustige, vrolijke en zorgzame leidster die het heerlijk vindt om te kroelen met onze hummeltjes. Ze is creatief en houdt van knutselen en mooie dingen maken. Met haar jarenlange ervaring in de kinderopvang is geen uitdaging te groot voor haar.

Sena Karadeniz

 

Sena is afgestudeerd aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4. Ze heeft zowel bij ons als bij de BSO KidsXpress stage gelopen en zo met alle leeftijden veel ervaring opgedaan. Sena is een lieve gezellige meid die van lekker knuffelen houdt. Verder vind ze het leuk om heerlijk met de kids te knutselen of even een boekje te lezen.

Fleur Esveldt

 

Fleur is ooit begonnen bij ons stagiaire en nu weer terug als gediplomeerd gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang. Fleur is een enthousiaste en vrolijke meid die graag met kinderen werkt. Fleur houdt van knutselen, dansen en gek doen met de kinderen. Verder is Fleur altijd druk met leuke thema’s bedenken en de peuters uitdagen om een hoop nieuwe dingen te leren. Fleur werkt 4 dagen in de week bij ons waarvan 3 dagen op de peutergroep.

KINDEROPVANG DE HUMMELTJESTREIN "ALTIJD LEUK"

Willen je Hummeltjes graag een keer spelen bij kinderdagverblijf de Hummeltjestrein? Neem vandaag nog contact met ons op!

CONTACTGEGEVENS

De Hummeltjestrein

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06-57033988
E-mail: dehummeltjestrein@hotmail.com
Kvk: 77632672
LRK: 151392158