OVER ONS

 

Over ons
Wat ooit begon als een leuke droom voor de toekomst is werkelijkheid geworden. Al sinds mijn afstuderen heb ik graag een eigen kinderdagverblijf willen opzetten. Door de vele ervaring binnen andere kindercentra’s leer je goed ontdekken wat je wel en niet zou doen als het van jezelf zou zijn. Met een duidelijke visie voor ogen en een heleboel hulp om me heen heb ik uiteindelijk toch de stap gezet. Door de persoonlijke relatie met ouders, de samenwerking met de BSO en een heleboel passie voor dit werk staat er inmiddels een geweldige en goedlopend kinderdagverblijf! Al snel vanaf het begin raakte onze groep vol, niet snel na de start kwam er een medewerker naast mij op de groep staan om zo meer kindjes te kunnen opvangen. Het belangrijkste uitgangspunt van onze opvang is de persoonlijke band met ouders en kids. Door een vast team te hebben zorgen we voor een goede band met de kids en de ouders, we zijn kleinschalig en zeggen ook altijd dat we een grote familie zijn.

De Hummeltjestrein is meer dan enkel een kinderdagverblijf. In onze opvang staat de veiligheid en het plezier van het kind voorop. Een goede opvang moet een veilige en plezierige plek zijn waar kids zich spelenderwijs kunnen en durven te ontwikkelen tot de maximale potentie. We richten ons op ieder kind als individu en proberen hiermee onze hummeltjes te stimuleren en aan te moedigen. Door ieder kind te kennen en precies te weten wat het kind wel of niet nodig heeft zorgen we voor een optimale leeromgeving om de eigen ík’ te ontwikkelen. Hiermee bouwen de hummeltjes zelfvertrouwen op en leren zij hun eigen mogelijkheden kennen en hoe zij de talenten die zij hebben kunnen inzetten voor hun eigen succes.

Kinderopvang moet vooral leuk zijn!
Het klinkt zo simpel, maar het is zo waar!
In de kinderopvang zoals we die nu om ons heen zien staan de wensen van de organisatie vaak centraal. Wij willen opvang bieden vanuit een visie die de ouders en kinderen aanspreekt.
Hierbij gaan we uit van het feit dat ook voor ouders het dagelijkse plezier van de kinderen voorop staat. Het welbevinden van de kinderen staat centraal en dan voornamelijk de mate van plezier die zij mee naar huis nemen. Het is om deze reden dat al onze plannen, tijdsbesteding en ondernemingen direct en duidelijk moeten bijdragen aan dit doel.

Van 0 tot 12 jaar op 1 plek, dat kan!
Kinderdagverblijf de Hummeltjestrein werkt samen met BSO KidsXpress in 1 pand! Hiermee kan uw kind doorstromen van het kinderdagverblijf naar de buitenschoolse opvang door 2 stappen te zetten naar de andere kant van de gang. Doordat we in 1 pand zitten en nauw met elkaar samenwerken wordt de overstap voor de kids een stuk fijner. Ze kennen alle medewerkers van de buitenschoolse opvang al en hebben tegen die tijd al vaker op de BSO meegespeeld. De buitenschoolse opvang werkt volgens hetzelfde uitgangspunt als het kinderdagverblijf. Een gezellige grote familie waar kinderen de mogelijkheid krijgen om als individu te groeien en alle mogelijkheden van hun kunnen te ontdekken. Ben je geïnteresseerd in de buitenschoolse opvang? Kijk dan gauw verder op de website van Kids Xpress:

KINDEROPVANG DE HUMMELTJESTREIN "ALTIJD LEUK"

Willen je Hummeltjes graag een keer spelen bij kinderdagverblijf de Hummeltjestrein? Neem vandaag nog contact met ons op!

CONTACTGEGEVENS

De Hummeltjestrein


locatie Station

Stationsstraat 36
3451 BZ Vleuten

Telefoon: 06-57033988
E-mail: info@dehummeltjestrein.nl
Kvk: 77632672
LRK: 151392158

CONTACTGEGEVENS

De Hummeltjestrein


locatie Perron

Stationsstraat 13C
3451 BV Vleuten

Telefoon: 06-21168744
E-mail:  info@dehummeltjestrein.nl
Kvk: 77632672
LRK: 774116924